Background

My Precious...

Friday, September 21, 2012

Ringkasan 2012


Hi pembaca semua..lama sungguh x update...tahun 2012 pun dah nak sampai ke penghujung...Macam-macam suka duka, pahit manis di lalui sepanjang tahun nie...so, just update yg ringkas2 jer laaa...

January & February - Tahun baru..azam baru..tempat keje baru..bln 2 berlangsung majlis perkahwinan adik Airieda, Adi dengan pilihan hatinya Intan..alhamdulillah semuanya berjalan lancar utk kedua-dua belah pihak...masa nie Airieda memang agak keletihan walau x byk leh tolong coz time nie I'm preggy 22 weeks...

Raja Sehari Adi & Intan
22 weeks pregnancy


March - Bulan nie..bulan yg agak sedih bagi Airieda..on 6/3/2012, Airieda delivered pre-mature at 26 weeks of pregnancy...Allah lebih menyanyangi baby girl Airieda, she just live about 2 hours...namun Airieda redha atas kejadian yg menimpa, insyaallah ada hikmah di sebalik apa yg berlaku...Ditahan di wad bersalin utk 1 malam..after everything ok..Pulang ke rumah mak utk meneruskan amalan berpantang 44 hari (w/pun tiada baby di sisi)..

Kubur puteri ku Siti Khadijah Binti Ahmad Shafuwan ...Al-Fatihah
April till June - Berpantang...bercuti (90days)..habis berpantang 18/4/2012..bulan Mei (31/5/2012) satu majlis perkahwinan berlangsung..kali ini kami ke Raub, Pahang..Kak Teh a.k.a Nieta Pinky...walaupun majlis sederhana tetapi tetap meriah...seminggu selepas itu sekali lagi kami ke Raub utk majlis pertunangan sepupu Airieda... Faridz (haaa utk majlis nie, Airieda tolong my cousin gubah his brg hantaran..)..4/6/2012 kembali bekerja setalah 3 bulan bercuti...owh!! June16, Airieda celebrate my birthday..yg ke berapa? oppss!! biarlah rahsia... ^_^
Bersama Kak Teh
Sebahagian barang hantaran Faridz
July & August - 21/7/2012 bersamaan 1 Ramadhan 1433 seluruh umat Islam di dunia mula berpuasa..thn nie  company bagi staff muslim balik jam 5..memang best...so sempat laa berbuka di rumah...Alhamdulillah tahun nie puasa full 1 month ^_^...Bagi keluarga besar Hj Saad, semuanya kembali beraya di kampung di Kuala Kurau, Perak...memang meriah suasana beraya...penuh rumah...raya ketiga kami2 (Abg Atan, Airieda & Adi) yg dah berkahwin menukar haluan ke rumah mertua masing2...even 2 org adik airieda yg tak kawen lg pun bergerak pulang lantaran tidak bercuti panjang...tinggal laa mak dan abah...hmm 23/8/2012 Airieda sambut ulangtahun perkahwinan yg ke-4 bersama hubby tercinta di Secret Recipe, Kampar...Alhamdulillah..mudah2an jodoh kami berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat..alhamdulillah juga dlm masa yg sama Airieda disahkan hamil 6 minggu...semoga selamat hingga saat melahirkan...
Keluarga Haji Saad

Kek Absolute Choc - anniversary cake
September - Appraisal...audition money drop...not much to tell...owh..ada, arini my eldest niece birthday...Selamat hari lahir kakak Nisa...moga menjadi anak yang solehah...berjaya dalam pelajaran..

My niece Nisa








3 comments:

Jan@Afzan said...

bagus entry ko nih.. grab sekali ek..

~Airieda~ said...

@Jan@Afzan

senang...buat ringkasan...sekali harung...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Waktu Solat : Solat sebelum terlambat