Background

My Precious...

Sunday, April 3, 2011

ALL u can EAT (Part 2)

Kita smbung lagi part 2 entri nie...
Kali nie acara makan2 STEAMBOAT ngan KELUARGA TERSAYANG...


In front of the Restaurant Malaya Steamboat
MALAYA Steamboat yg terletak di Prima Sri Gombak (owner restoran nie Melayu-so no worry about Halal status ok)...di buka setiap hari dari jam 5 ptg hingga 1 pagi...terdapat pelbagai pilihan 'seafood'..udang, ketam, sotong, mussels, kepah, kerang, bamboo clams, ikan..juga terdapat bebola seafood pelbagai jenis dgn pilihan sos ada lebih dari 10 home-made choice..sambal belacan, kuah asam, kuah yong tau foo, chilli sauce, tomate sauce, thai sauce..ready cooked foods pun ade...nasi & lauk2, mee goreng, meehoon goreng...kalau dah ade makanan sure laa ade minuman..as usual sejuk (sarsi, siran & oren) & panas (teh & kopi)...desserts plak ade ABC, aiskrim (6 flavours with condiments..choc rice, peanut, etc) & buah-buahan..
Korang bleh pilih nak duduk kat luar with fresh air atau duduk kat dlm with aircond...
Untuk semua di atas korang hanya perlu membayar RM23nett (dewasa) & RM10nett (kanak2: 4-12 thn)..
pesanan aku...kosongkan perut & x perlu berdiet kalau nak ke sini ok...


kat bawah nie pics airieda & family...


My Family enjoying their food at Malaya Steamboat

KhairulAzfar

Lots of seafood hah!!

Me & Adik

Our foods ready to eat

Kyerull sibuk menceduk steamboat

Baby octopus

Ais krim - pencuci mulut

Alalala...MANJE nyaaa...

Walau pun bertongkat tetap bergaya di depan Restoran


Aku yg makan steamboat lagi,




15 comments:

KyêrulL said...

apesal sakai sgt rambut aku.. demm! HAHAHA

Khairulazfar Saad said...

kih3... boncet perut semua mkn smlm... ^_^

~Airieda~ said...

@KyêrulL

wakakaka...bukan ko mmg sakai ker...

~Airieda~ said...

@Khairulazfar Saad

btul..btul...btul...tiada yg terkecuali...

Nadiah Yacob said...

wah sedaaaappnyee , lapo dahh :P

muniraksasa (; said...

steambot siott. HAHAHA heaven gilakk.

p/s ; adakah kyerull terlalu tertekan slps operate smpai serabai sebegitu? ;p

~Airieda~ said...

@Nadiah Yacob

lapar...jom kita gi makan...

~Airieda~ said...

@muniraksasa (;

very the HEAVEN...

hehehe tak tau laa naper dia begitu serabai malam tadi...

putERi-kAtEk said...

rambut kyerull mcm dr.rozmey sudaaaa hahahahaha

Biela Yusoff.. said...

so sweet..huhu..family bahagia...

Biela Yusoff.. said...

so sweet..huhu..family bahagia...

~Airieda~ said...

@putERi-kAtEk

hahahaha....dia nak jadi business partner ngan dr rozmey...

~Airieda~ said...

@Biela Yusoff..

tQ...^,^

yad'z said...

warghhhh... kejelesannnnnn. uhuhu

~Airieda~ said...

@yad'z

Naper Yadz kejelessaaan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Waktu Solat : Solat sebelum terlambat